BREUNING

Innovatie en kwaliteit

BREUNING THEMA’S

BREUNING

(sinds 1927)

Trouwringen uit de gouden stad Pforzheim sinds 1927

Breuning is een van de toonaangevende fabrikanten van trouwringen in Europa en staat ook bekend om zijn verfijnde gouden en zilveren sieraden. Het merk Breuning staat voor innovatie en kwaliteit.

De trouwringen collectie van atelier Breuning is uniek in diversiteit, en
onderscheiden zich in ambachtelijke perfectie.

Ringen in wit, geel en rosé, in het complete gamma goud – in elke ring glimt de glans van een duurzame belofte. Breuning trouwringen zijn de pronkjuwelen van 95 jaar expertise en vakmanschap.

Voor een passend advies in een persoonlijk gesprek maak ik graag een afspraak met u. Het doorontwikkeld design heeft de rust van de tijd en een flonkering naar de toekomst. In hun frisse, modieuze uitstraling zijn ze een meerwaarde van ieder huwelijk.

Het familiebedrijf, opgericht in 1927, wordt nu geleid door de derde generatie. Breuning heeft een machinepark dat uniek is in de wereld en dat ook technisch zeer veeleisende modellen mogelijk maakt.

Breuning online Webshop

Breuning is een van de toonaangevende fabrikanten van trouwringen in Europa en staat voor innovatie en kwaliteit.

Om deze waarden tot uitdrukking te brengen is het kopen via internet van al haar afnemers een extra service helemaal van deze tijd.

U kunt door middel van de online winkel verschillende sieraden bestellen, verlovingsringen, sieraden uit de color mix en Luxury Breuning collecties tot en met de laatste modellen.

DOWNLOAD: Uitleg werking webshop Breuning ->

AN AWARD WINNING COMPANY

Breuning is in de prijzen gevallen: het familiebedrijf, dat al 95 jaar bestaat, presenteert op de Inhorgenta een groot aantal nieuwe producten van de merken Breuning en Saint Maurice. Breuning is dit jaar niet alleen trots op de nieuwe modellen in het sieraden-, trouwring- en solitaire segment, maar ook op een prijswinnende ring.

De oogverblindende Andrea-ring van Luxury Breuning is een echte lust voor het oog, die in de categorie “Sieradenontwerpen” werd bekroond met de felbegeerde Reddot Award 2022.

Maar Luxury Breuning heeft niet alleen de kleurrijke Andrea-ring, maar toont ook haar hele Andrea-collectie, die is opgedragen aan de moeder van bedrijfsbaas Marcus Breuning. De sieraden in deze collectie weerspiegelen de stijlvolle persoonlijkheid van Andrea Breuning. Onder het merk Luxury Breuning ontstond een elegante, vrouwelijke lijn van ringvormige sieraden omringd door hoogwaardige diamanten.

Naast de Reddot Award werd met deze serie ook de INHORGENTA AWARD 2022 binnengesleept.